RSS

Loc bun pentru constructia Bibliotecii Judetene

11 apr.

DSCN1046Nu stiu daca sunt bani dar se tot vorbeste de constructia unui sediu nou si modern al Bibliotecii Judetene.
Trebuie organizata dezbatere publica pentru a gasi locul cel mai bun,e o institutie reper si trebuie bine gandita treaba.Eu zic ca pe Kogalniceanu nu e bine pentru ca e cam retras iar in parcul unde-i si Maniu nu e bine pentru ca e nevoie de aer si verdeata macar in centru vechi.
Ilyes a schingiuit Centru Nou cu groapa aia,iar acu e in pericol sa fie schingiuit si Centru Vechi cu sediul bibliotecii acolo in parc si cu parcarea subterana din fata de la Dacia,proiect care taia o parte din parcul central.
Poate e mai bun locul de langa Politia Judeteana,acolo ar vrea Prefectura sa-si faca sediu nou,dar nu au bani plus ca eu zic ca e bine pusa Prefectura in Palatul Administrativ,pentru ca e o cladire simbol facuta expres pentru asa ceva.Sa cedeze guvernul acel loc CJSM.
Alt loc bun ar fi langa podul Decebal,unde trebuia sa fie complexul Select World,dar acolo cred ca de s-ar da prin licitatie la alta firma locul s-ar obtine cateva sute de mii de euro sau chiar mai mult,cu care primaria ar face ceva serios pentru oras.
Este un teren,privat cred,intre finantele de stat si cele locale,e bun locul si acolo.Alt teren e langa podul Golescu,de o parte si cealalta a podului pe mal drept Somes.
Sau terenul care e in spate la casa de cultura unde a fost casieria rcs&rds,langa e un teren cu iarba unde in planul „Centru Nou” de pe timpul lui Ceausescu,era proiectat sa fie un bloc.
Un loc super ar fi si intre Complex Europa si blocul alb de pe aleea Coposu,acolo primaria a propus sa fie cladire pentru ca e bun de asa ceva,dar nu cred ca locul apartine statului,plus ca nu stiu de e destul de mare si arhitectura se potriveste.
Deci cel mai bun loc e langa Politia Judeteana,este loc destul,in zona nu sunt nu stiu ce arhitecturi si terenul apartine statului.

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 11 aprilie 2013 în Fără categorie

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: