RSS

Catre candidati,care ai curajul ?!

20 mai

Cred ca pentru a avea oameni politici adevarati,intai ar fi nevoie de un sistem prin care sa fie tentati sa intre in politica oamenii corecti.Banditii sa nu fie tentati prin faptul ca nu ar avea ce castiga.Uite acuma,se doreste in China sa se introduca un sistem prin care sa nu poti face acte de coruptie.Chiar si acolo unde e dezvoltare uriasa,cat si partid unic si puternic,este coruptie mare.Se vede clar ca simplul fapt ca avem mai multe partide nu inseamna ca sunt si in competitie spre bine.Trebuie facut ceva pentru ca e cat se poate de clar ca asa nu se mai poate,lucrurile nu merg spre bine.E nevoie a se lua masuri pentru ca tara sa fie condusa de oameni onesti,priceputi si care tin la tara lor.Marii economisti spun ca lucrurile nu merg bine in tara datorita coruptiei.Prin testul poligraf se poatevrem afla cine e corect si tine la tara lui,si cine nu.Sau sa gasim alte metode tehnice care sa purifice actuala „clasa” politica.

Ma adresez domniei tale,politicianule roman.

Uitati asta ar fi o bomba etica,cu care dumneavoastra ati putea castiga alegerile.

Trebuie sa apareti cu ceva ce sa rupa gura targului.

Eu daca as candida as face public faptul ca pot demonstra tehnic ca nu vreau sa fiu parlamentar sa fur si sa mint romanii,prin teste cu poligraful,teste psihologice,etc.

Unii ar spune ca e cam bizar,nu e bizar si juramantul depus la investitura cu mana pe Sfanta Biblie?!

Cu asta iesiti in fata si atrageti atentia oamenilor.

In 2001 organizatiile studentesti din capitala au propus ca modalitate de curatire a clasei politice,testarea cu poligraful.In prezent in tara si in lume e folosit acest procedeu destul de des.Insa inca politicienii nu au folosit poligraful in campanie.

La noi a fost testat acu multi ani primarul atunci in functie din Piatra Neamt.Dar era vorba de ceva cu fotbalul cred, si nu cu mintirea si furarea romanilor.

Eu cred ca,cu asta se castiga majoritatea voturilor,romanii nu prea stiu de doctrine,ei vor un om corect.

De doriti va trimit si niste articole de ziar cu folosirea poligrafului in tara si lume.

Depinde cat de mult curaj aveti,un politician cred ca are si curaj.

Va dati seama ca intrati in istorie.

Deci dumneavoastra va puteti prezenta cu certificatul cu testul poligrafic,si veti fi in centrul tuturor stirilor locale si nationale,deoarece e o bomba de presa.Poate fi chiar stire internationala,de ce nu?

Puteti spune ca doriti sa-l folositi si cat veti fi parlamentar,sa demonstrati acuzatiile ce poate vi s-ar aduce.Si puteti folosi si Sfanta Biblie,oricum veti jura daca veti fi parlamentar,si intr-o emisiune televizata jurati ca nu minititi si nu veti minti romanii,si nici nu veti fura,sau cam asa expresii puteti folosi.Si apoi va faceti campanie peste tot cu asta,juramantul pe Biblie si testul cu poligraful.

Eu vreau doar sa promovez poligraful si oamenii politici corecti si de calitate,sa nu credeti cine stie ce.Pot sa fac si eu testul,dar eu nu candidez,pot sa-l fac sa aveti incredere in mine.

Satu Mare poate sparge gheata politicii romanesti.

Daca sunteti asa tari politicienilor,faceti-va un test cu poligraful sa vedem cat de corecti sunteti si cat de mult ii iubiti pe cei de care zici ca vreti sa-i conduceti.

Dar raspunzi la intrebari clare si simple la poligraf,si sa vedem dovezi clare de la laboratorul psihologic ca e adevarat testul,nu ca ai dat 200 euro pe o simpla hartie.

Este la Oradea un laborator psihologic cu tarif de cam 200 euro,dar cred mai sunt si altele in zona.

Haideti sa vedem,cine vine primul din actualii candidati locali cu certificatul poligraf,ca e corect si isi iubeste tara si judetul ?!!!

update 14.02.2016: Eu o propun de 15 ani politicienilor dar in afara de un politician care sa jure pe Sfanta Biblie,nu si-a facut nimeni testul si nici pe Sfanta Biblie ne prea sunt multi care sa jure.Asta desi cativa au promis ca il vor face

 

 

foto: pe acolo sa treaca toti politicienii !

 
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: