RSS

UDMR se crede stapan in Romania

12 mai

soha

Si a venit si acest moment,cand UDMR m-a raportat la facebook si ca urmare sunt blocat un timp.Oare pe astia care incalca grav Constitutia Romaniei si ataca statul roman avand in spate Ungaria,cand ii va bloca cineva de tot? Nu se aplica legile tarii pentru ungurii iredentisti?

Nu le-a placut ca am folosit un limbaj mai colorat cu presedintele lor pe judet,acuma inteleg si ei cum se simt romanii cand isi bat joc de ei si Romania.Chiar in acea postare mi-am cerut scuze pentru limbaj si am spus ca era nevoie de o replica pe masura.Au gasit si ei momentul,ca oricum nu e voie ca romanii sa critice saptamanal mizeriile lor anti-romanesti.Romanii sa taca dracului,ca Romania e doar de 100 de ani (de parca Ungaria e de mai mult) si ca is prosti si asa.In Romania salarul e 480 euro iar in Ungaria e 590 euro,deci putin peste dar si preturile in Ungaria is putin peste noi.Iar noi nu am fost locul 1 in lume la sinucideri.Coruptia e cam ca in Romania iar infractionalitatea mai mare.

Ce tupeu de borfas sa spuna acest Pataki faptul ca maghiarii sunt cetateni de rangul 2,cand el a ajuns presedinte de consiliu judetean desi maghiari in judet sunt doar o treime…Iar la resedinta de judet a ajuns primar,tot unul de la UDMR care are o politica agresiva anti-romaneasca.Dar si in oras tot cam o treime sunt maghiari.Asadar,poate romanii ar fi cei care ar putea sa se planga ca sunt cetateni de rangul 2 in acest judet din Romania,unde sunt doua treimi.Nici macar unul din cele doua posturi nu li s-a permis romanilor.Iar la Carei romanii sunt 45% si nu au viceprimar de vreo 10 ani.

Apoi acest politruc mai spunea la postul itv,ca nu intelege cum in secolul 21 acest partid de minoritate e vazut asa rau.Ba si ca toate partidele roamnesti il urasc.Atunci cum UDMR a facut alianta locala secreta inainte de alegeri cu PNL si cum UDMR a fost cel  mai mult la guvernarea tarii? Nu spune nimic de faptul ca au avut pana si vicepremier UDMR,ceea ce nu este niciunde in lume in secolul 21.I-auzi,deci romanii trebuie sa aiba parere buna de un partid care promoveaza ura fata de Romania si romani.Se cred stapani si vor privilegii,plus ca isi si bat joc de noi.Unde mai este asa ceva in lume? Unele privilegii le si au daca conduc orasul si judetul si romanii se declara maghiari pentru cetatenia maghiara dar UDMRistii tot nu is multumiti.Asta nu e bataie de joc? Bine ca Ungaria a maghiarizat toate minoritatile si cei putini ramasi nu au nici jumate drepturi ca in Romania.Iar din secuime plaeaca romanii ca vad ca nu is doriti.Asta din ce secol ii? Deci unde sunt majoritari isi bat joc de minoritati iar unde sunt minoritari urla de dureri inchipuite,inca de pe timpul lui Octavian Goga si cer drepturi inimaginabile.Vor sa gaseasca fraieri,sa rada tot globul de noi ca ne conduce o minoritate.

Iar PNL local le face jocul,pentru ciolanul de viceprimari si vicepresedinti judeteni.Mai spunea Albu,cum ca romanii sunt reprezentati la conducerea municipiului dar pe perioada USL maghiarii nu erau.Au avut primar 8 ani,deci au fost reprezentati bine destul.Insa acuma nu mi se pare ca romanii au reprezentati la primarie,din moment ce este asa politica anti-romaneasca acolo,cu atatea lucruri sovine in doar 2 ani.Si care au culminat cu faptul ca,primaria nu aloca bani deloc pentru Ziua Romaniei dar pentru Zilele Maghiare aloca zeci de mii de euro anual.Nu stiu ca USL sa fi avut politica anti-maghiara cand a condus primaria.Dar Albu e bisnitar si e interesat doar de bani.

Joaca tare Ungaria cu cele 3 partide ale ei din Romania,au o politica oficiala si la vedere anti-romaneasca si o propaganda pe masura.Pot sa intreb si eu,unde mai este in secolul 21 ca premier al unei tari sa mearga in acea tara si sa-si bata joc de acea tara,cum a facut Orban la Satu Mare,la Cluj-Napoca si in secuime??? Merge Merkel in Franta,in Alsacia si Lorena sa isi bata joc de Franta si francezi? Dar Orban isi permite si sa se laude cu 300 milioane euro alocati contra Trianon (acordul din 1920 cand s-au stabilit granitele Ungariei).Ba mai si da stiri in engleza la postul public m1,ca ungurii nu au drepturi in Romania si harta cu felul cum trebuie impartita Romania.Si multe alte lucruri care arata ca Ungaria are planuri mari cu Transilvania.

Doar la noi le merge cu politica iredentista din toate tarile foste ale Ungariei Mari (unde ungurii erau minoritari).Slovacii le-au taiat drepturile la jumate,ucrainienii au interzis invatamant in limba materna probabil dupa modelul unguresc.Nici croatii nu le permit sa isi bata joc de ei in tara lor.

 

 

 

 
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: